Livrare gratuită pentru comenzi de peste 100 lei

Cont 0 Wish
Cos
Produse

Termeni si conditii

Informatiile furnizate catre S.C. Euro Brands Trading S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Euro Brands Trading S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. S.C. Euro Brands Trading S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile sunt actualizate zilnic.

Transport gratuit in toate localitatile din Romania, ce nu genereaza costuri suplimentare in reteaua Nemo Express, pentru comenzi mai mari de 100 de lei, 

Preturile din comenzi sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora si disponibilitatea in stoc se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii. Produsele comercializate prin intermediul www.eurobrandstrading.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa - banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucata si va fi suportata de consumatorul final. S.C. Euro Brands Trading S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

​Comanda minima pe site-ul nostru trebuie sa aiba o valoare minima de 30 RON, la care se adauga taxa pentru curierat rapid in valoare de 25 RON (TVA inclus)

Suport telefonic: 0720 199 199

De luni pana vineri: 08.30 - 16.30

Livrare produse GrandeItalia Livrare produse Plata securizata GrandeItalia Plata securizata Livrare gratuita GrandeItalia Livrare gratuita Telefon GrandeItalia LIVRARE RAPIDA Telefon GrandeItalia PENTRU BUSINESS