Livrare gratuită pentru comenzi de peste 100 lei

Cont 0 Wish
Cos
Produse

PLASMON, LAPTE PRAF NUTRIMUNE 4, 700g, de la 2 ani

  • 77,00 lei

Producător: Plasmon Italia

Adaugă
la favorite

Contacteaza-ne

0720199199

  • Livrare gratuită de la 100 lei
  • Plăți sigure prin card sau ramburs


Descriere

Laptele matern este alimentul ideal pentru orice sugar
Laptele praf trebuie utilizat doar la sfatul medicului pediatru. Dacă alăptarea la sân nu este posibilă sau este insuficientă, conform cu sfatul medicului, sugarul trebuie hrănit cu un aliment potrivit nevoilor sale.
Laptele matern este ideal pentru hrănirea bebeluşului. Laptele formulă, trebuie să reprezinte o alternativă, dar nu permanentă şi  numai cu acordul medicului.
Laptele formulă, nu este un substituent al laptelui matern. Alăptarea ar trebui continuată cât mai mult posibil după introducerea alimentelor de diversificare. Se utilizează conform indicatiei medicului.
Mod de utilizare: 6-12 luni: 8 măsuri rase în 240ml apă. Se recomandă 2 mese pe zi.
Cantităţile sunt orientative şi pot varia în funcţie de sfatul pediatrului că urmare a vârstei şi apetitului copilului. Prepararea şi păstrarea neadecvate pot cauza probleme şi riscuri pentru sănătatea copilului. Urmaţi instrucţiunile de mai jos. Preparaţi un singur biberon sau cană o dată. Nu reutilizati restul de lapte rămas în biberon! Utilizaţi exclusiv măsura conţinută în ambalaj.
 Dozajul se face în funcţie de recomandarea medicului pediatru. După prima utilizare, puneţi capacul şi păstrați-l la loc uscat, departe de surse de căldură, nu în frigider. Trebuie consumat în maxim 3 săptămâni de la prima deschidere.
 INSTRUCŢIUNI DESCHIDERE: îndepărtaţi sigiliul de siguranţă al ambalajului şi deschideţi capacul. Rotiţi capacul pentru a scoate cu uşurinţă linguriţa. Îndepărtaţi pelicula protectoare de aluminiu.
 PREPARARE: spălaţi şi uscaţi cu grijă mâinile. Sterilizaţi biberonul, tetina şi inelul. Puneţi în biberon cantitatea necasară de apă caldă la temperatura de 70ºC, după ce a fost adusă la fierbere. Scoateţi măsura din spaţiul său, umpleţi cu lapte şi eliminaţi produsul în exces cu ajutorul marginii nivelatoare prezente pe capac. Adăugaţi în biberon cantitatea de măsuri indicată. Închideţi şi agitaţi biberonul. Verificaţi temperatura laptelui pe dosul mâinii înainte de a administra bebeluşului. Temperatura laptelui nu trebuie să fie mai mare de 37/40ºC. După folosire reaşezati măsura cu grijă în spaţiul său, asigurându-vă că e curată şi uscată.

 


Spune-ți opinia

1. Evaluează produsul


2. Adaugă opinia

Suport telefonic: 0720 199 199

De luni pana vineri: 08.30 - 16.30

Livrare produse GrandeItalia Livrare produse Plata securizata GrandeItalia Plata securizata Livrare gratuita GrandeItalia Livrare gratuita Telefon GrandeItalia LIVRARE RAPIDA Telefon GrandeItalia PENTRU BUSINESS